Menjana Kewangan Dengan Shaklee

01:13 0 Comments A+ a-

Kami Percaya pada Anda

Kami percaya ia adalah hak semula jadi setiap insan untuk menjadi kaya dan berjaya, tanpa mengira latarbelakang pendidikan, kelas, etnik, jantina, atau lokasi. Kami percaya ia adalah hak semula jadi setiap insan untuk hidup sepenuhnya semasa masih ada hayat .

Shaklee boleh membantu anda, tidak kira di mana anda tinggal, di mana anda lakukan atau tidak pernah masuk sekolah, latihan apa yang anda lakukan atau tidak mempunyai latihan, apa yang ada pada resume anda, atau walaupun anda tidak mempunyainya, dan sama ada anda mempunyai sifar pengalaman kerja atau bernilai 40 tahun.

Sama ada anda telah sentiasa membayangkan diri anda sebagai seorang usahawan atau tidak pernah membayangkan diri anda melakukan apa-apa selain daripada bekerja 9-5,

Jika anda pernah mempunyai firasat bahawa mesti ada sesuatu yang lebih baik, Shaklee boleh membantu anda.

Shaklee telah menjadi kerjaya yang berjaya untuk beribu-ribu orang. Sebelum datang ke Shaklee, sesetengah daripada kita adalah profesor kolej, jururawat, CEO syarikat-syarikat, dan usahawan, dan kita semua datang ke kesimpulan yang sama tentang Shaklee sebagai perniagaan yang berjaya membuat perbezaan yang menakjubkan di dunia.

"Daripada gaji tetap dalam kerjaya yang membina impian pendapatan orang lain, perniagaan Shaklee anda adalah Usaha anda sendiri dan ia tidak mempunyai had pendapatan.

Apa yang anda masukkan USAHA ke dalamnya adalah apa yang anda akan dapat HASILNYA"

Apa yang diperlukan untuk BERMULA?

Hanya TIGA langkah yang pasti untuk membina ganjaran hidup yang hebat:
  1. Gunakan produk Shaklee untuk membuat diri anda sihat. Cukup mudahkan 
  2. Berkongsi produk dengan orang lain. 
  3. Mentor orang lain untuk melakukan apa yang anda lakukan.
Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana untuk bermula dengan bisnes online ini sila klik DI SINI