Kenali Kami

00:57 0 Comments A+ a-

Selamat datang ke healthybeautyhouse.blogspot.com. Saya adalah pengedar / agen sah Shaklee di Malaysia. Blog ini bertujuan untuk berkongsi ilmu kesihatan dan kecantikan sekeluarga melalui produk-produk Shaklee yang dihasilkan secara semulajadi dan selamat.

Selain menjaga kesihatan sekeluarga, Shaklee juga menawarkan pendapatan lumayan kepada sesiapa yang berminat dalam dunia perniagaan. Sistem perniagaan melalui Shaklee bukanlah sistem piramid, sebaliknya menawarkan peluang untuk maju bersama rakan perniagaan anda.

Produk berkualiti Shaklee merupakan produk yang sentiasa SEMULAJADI, sentiasa SELAMAT dan sentiasa BERKESAN selama lebih 50 tahun diperkenalkan di Malaysia. Paling penting, ianya HALAL. Saban tahun, Shaklee membelanjakan berjuta-juta dollar hanya untuk membuat kajian ke atas produknya. Jadi tidak hairanlah produk Shaklee sangat berkualiti dan dipercayai ramai.


(JOM SERTAI GROUP KAMI)


Kelas bimbingan untuk memulakan perniagaan

- Berkongsi tips/sharing dalam marketing, pengalaman rakan bisnes yang lain, product knowledge, cara konsultasi, motivasi dan sebagainya

- Akses kepada group WhatsApp untuk memudahkan sebarang pertanyaan/kemusykilan